foto

Lewis Abernathy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Name of God
1997 Titanic
1990 Tales of the Unknown
1977 Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)

TV seriály

1989 Hardball (TV seriál)

Dokumentární

2003 Tajemství Titaniku 3D
2002 Expedice Bismarck (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Invaze (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Dům IV

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace