foto

Rob Corddry

  • nar. 4.2.1971 (48 let)
    Weymouth, Massachusetts, USA

Biografie

Robert William Corddry se narodil a vyrůstal v městečku Weymouth ve státě Massachusetts. Jeho rodiče jsou Robin a Steven Corddry, mladší bratr je herec Nate Corddry, který se objevil v seriálu Pacifik. Robert absolvoval střední školu ve Weymouthu a nastoupil na University of Massachusetts v Amherst. Zde odpromoval v roce 1993.

V lednu roku 1994 se přestěhoval do New Yorku, kde si vyzkoušel místa jako ochranka v Metropolitním muzeu, nebo roznášeč jídel v Mexické restauraci. Nakonec se mu podařilo dostat k herectví, absolvoval roční turné s "National Shakespeare Company". První televizní angažmá absolvoval pro Comedy Central v letech 1998-2000. Na jaře roku 2002 byl doporučen ke konkurzu na "The Daily Show", a byl přijat. Jeho skladby pro The Daily Show často obsahovaly odkazy na Boston, Massachusetts, který považuje za své rodné město.

Zde byl dobře známý, díky svým domýšlivým postojům. Byl to jeden z nejpopulárnějších korespondentů "THE DAILY SHOW". Po odchodu Stephena Colberta převzal show "This Week in God", zmínil se že je episkopalista. V roce 2002 si vzal svou současnou ženu Sandru, 3. července 2006 se jim narodila dcera Sloane Sullivan Corddry.

V roce 2003 se mihnul ve filmu MLÁDÍ V TRAPU, další méně či více velké role obsadil ve filmech LEMRA LÍNÁ, TĚSNĚ VEDLE nebo ZAHULÍME, UVIDÍME, kde si zahrál policistu, který si povídal s Neilem Patrickem Harrisem.

Větší roli obsadil v MEJDAN V LAS VEGAS, kde hrál Stevea, kamaráda hlavního hrdiny Ashtona Kutchera. Zatím největší šanci dostal v roce 2010 v komedii s Johnem Cusackem TO BYL ZÍTRA FLÁM, tady si zahrál jednoho ze čtveřice kamarádů, kteří se vrátili časem.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benjamin
2018 Dog Days
2017 Milovník po přechodu
Shimmer Lake
The Layover
2016 Pařba o Vánocích
2015 To byl zítra flám 2
2014 A zase ti Mupeti!
Jason Nash Is Married
Sex Tape
Žhavá láska II.
2013 Dítko z pekla
Hlas
Mrtví a neklidní
Nezapomenutelné prázdniny
Pot a krev
Souboj s Antikristem
Útěk z planety Země
2012 Ben Folds Five: Do It Anyway
Hledám přítele pro konec světa
2011 Cedar Rapids
Little in Common (TV film)
Mupeti
Máslo
2010 To byl zítra flám
Utajená operace
2009 Risk je zisk
Smallest Co%k in Porn, The
The Winning Season
2008 Mejdan v Las Vegas
Mike Birbiglia's Secret Public Journal (TV film)
Poloprofesionál
W.
Zahulíme, uvidíme 2
Zvláštní škola
2007 Desatero
Když si Chuck bral Larryho
Ledově ostří
Těsně vedle
2006 Amorův úlet
Arthur a Minimojové
Lemra líná
Malí rošťáci
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story
2003 Mládí v trapu

TV seriály

2019 The Unicorn (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Život beze slov (TV seriál)
C-E-- CELEBRITY S-U-- SUITE (S03E06)
Hráči (TV seriál)
There's No Place Like Home, Baby (S04E09)
The Devil You Know (S04E08)
The Kids are Aight (S04E07)
další epizody (9)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a Mean Dog (with Rob Corddry) (E03)
Hráči (TV seriál)
Yay Area (S03E10)
Crackback (S03E09)
Alley-Oops (S03E08)
další epizody (10)
Americký táta (TV seriál)
The Life and Times of Stan Smith (S14E15)
Camp Campawanda (S14E13)
2016 Teachers (TV seriál)
Hall of Shame (S01E04)
Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E01)
Hráči (TV seriál)
Zápas (S02E10)
Milión dolarů v tašce (S02E09)
Vyčkávání (S02E08)
další epizody (10)
Workaholics (TV seriál)
The Nuttin' Professor (S06E10)
2015 Hráči (TV seriál)
Plameňáci (S01E10)
Tváří v tvář (S01E09)
Manipulace (S01E08)
další epizody (10)
2014 Wedlock (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
Foxed Lunch (E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Nový návrat (S04E18)
Zpátky do školy (TV seriál)
Restart (S05E01)
2013 Things Are Going Great For Me with J. Claude Deering (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Ballad of Lon Sarofsky (S03E20)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
P&P Romance Factory (S03E05)
Sabado Free-Gante (S03E02)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do konečnosti (S03E22)
Griffinovi (TV seriál)
Scotty nesmí zemřít (S10E12)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Zúčtování s právníky (S02E02)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Teambuilding firmy Brandix (S01E07)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 The Winner (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Roger Codger (S01E05)
Sunday Pants (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
The Immaculate Election (S02E14)
Burning Love (S02E09)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Seder (S05E07)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)

Dokumentární

2019 This Giant Beast That is the Global Economy (TV seriál)
2017 Poop Talk
2009 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2010 A Night of 140 Tweets: A Celebrity Tweet-A-Thon for Haiti (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace