foto

Søren Bay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Lærkevej - til døden os skiller
Navždy ty a já
2005 O Sáře
1997 One Sunday Morning (studentský film)

TV seriály

2021 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2019 Svět v plamenech (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
Vražedná Mallorca (TV seriál)
Ex-Faktor (S01E10)
Nejhledanější muž na Mallorce (S01E09)
Ranní smrt (S01E08)
další epizody (10)
Prolhaní (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Endeavour (TV seriál)
Patrona (S05E02)
2017 Mercur (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 2 (S07E02)
Epizoda 1 (S07E01)
2014 Tidsrejsen (TV seriál)
En ny tid (E24)
Fanget i fremtiden (E23)
Frit fald (E22)
další epizody (24)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (5)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
Løjserne (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky