foto

Lars Wissing

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Gooseboy
Skammerens datter II: Slangens gave
2018 Země ze skla
2017 Boj s obry
2016 Tři - dva - jedna TEĎ!
2014 Krummerne - Alt på spil
2012 9 Meter

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Et uventet gensyn (S02E05)
2018 Pro a proti (TV seriál)
2017 Mercur (TV seriál)
2016 Star Wars: Dobrodružství Freemakerů (TV seriál)
2012 Pendlerkids (TV seriál)
Vánoční hvězda (TV seriál)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)

Dokumentární

2004 Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace