foto

Josef Mattes

  • nar. 9.10.1989 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mein Bruder heißt Robert und ist ein Idiot
2016 Continuity
2015 Rose et le soldat (TV film)
2012 Silent Youth
2010 Empathie - Stumme Schreie (TV film)
Neue Vahr Süd (TV film)
Povinně nezadaný
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
2007 Pochod milionů (TV film)
2006 Das wahre Leben
2004 Franz (TV film)
2003 L'amante de la lune (studentský film)
Tatort - Der Schächter (TV film)

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zerbrochen (S18E05)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Feuerteufel (S11E09)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der Stolz der Familie (E41)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky