foto

Katharina Ost

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2021 3 1/2 Stunden (TV film)
2020 Hnutí odporu
Undine
2019 Wahrheit oder Lüge (TV film)
2018 Aenne Burda - Die Wirtschaftswunderfrau (TV film)
Malá čarodějnice
Tranzit
Zwei Herren im Anzug
2017 Bezbožní
2016 Deník Anne Frankové
Hattinger und der Nebel – Ein Chiemseekrimi (TV film)
Polizeiruf 110 – Und vergib uns unsere Schuld (TV film)
Pozdravy z Fukušimy
Schweinskopf al dente
2015 Das Dorf des Schweigens (TV film)
Der verlorene Bruder (TV film)
Polizeiruf 110 - Kreise (TV film)
2014 Landauer - Der Präsident (TV film)
Winterkartoffelknödel
2013 Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod macht Engel aus uns allen (TV film)
Sofiino vítězství (TV film)
Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
Inseln vor dem Wind (TV film)
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
2011 Das Blaue vom Himmel
Dreiviertelmond
2010 Poslední mlčení
2008 Druhá žena
2007 Das letzte Stück Himmel (TV film)
2005 Der Fischer und seine Frau
2004 Ein seltsames Paar (TV film)
Soundless
1999 Framed

TV seriály

2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der nette Herr Wong (E21)
Kettenreaktion (E20)
2012 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Nový život (S43E27)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wut im Bauch (E08)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
Das Verhör (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky