foto

Gary Sinyor

  • nar. 1962
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Unseen
2014 United We Fall
2008 Leda ve snu
2005 Bob the Butler
1998 Stiff Upper Lips
1995 Samota pro dva
1992 Leon the Pig Farmer
1988 Unkindest Cut, The (studentský film)

TV seriály

1995 One for the Road (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Behind Your Dreams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace