foto

Kari Nytrø

  • nar. 8.12.1953 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 Knerten
Rafiki
2008 SOS - léto v ohrožení
2007 Arn
Dům bláznů
2006 Crazy gang v cirkusu
2005 Hledání přátel
2004 Ikke naken
2000 Malý muž
1998 Cellofan - med døden til følge
1994 Over stork og stein
1992 Giftige løgner
1991 Bílý medvědí král
1990 Herman
Smykketyven
Svampe
1989 Dykket

TV seriály

2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2018 ZombieLars (TV seriál)
Heia Bekkebakken (S02E13)
Jokern (S02E12)
DKS (S02E11)
další epizody (13)
2012 Hjem (TV seriál)
2004 Linus i Svingen (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2004 Ungdommens råskap
1981 Prognose Innerdalen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky