foto

Turid Gunnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Skog
2018 22. července
2016 Kvinner&Cava
2006 Mirakel
2000 Når nettene blir lange
1998 Schpaaa

TV seriály

2017 Jul i Blodfjell (TV seriál)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Struggle for Life (TV seriál)
2010 Koselig med peis (TV seriál)
2009 Nejlepší kapela (TV seriál)
2008 Hvaler (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
2004 Linus i Svingen (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Skolen (TV seriál)
2003 Sejer - Svarte sekunder (TV seriál)
2002 Tiden før Tim (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky