foto

Turid Gunnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Skog
2018 22. července
2016 Kvinner&Cava
2006 Úkaz
2000 Når nettene blir lange
1998 Schpaaa

TV seriály

2020 Ambassadøren (TV seriál)
Moderskipet har landet (E09)
2017 Jul i Blodfjell (TV seriál)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Struggle for Life (TV seriál)
2010 Koselig med peis (TV seriál)
2009 Nejlepší kapela (TV seriál)
2008 Hvaler (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2006 Sejer - Svarte sekunder (TV seriál)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
2004 Linus i Svingen (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Skolen (TV seriál)
2002 Tiden før Tim (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky