foto

Stasy Stetsiy

  • nar. 15.7.1995 (23 let)
    Simferopol, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Její zájem o film se začal projevovat už od dětských let. Vždy ji fascinovalo tzv. dění za oponou. Přála si nahlédnout a vidět, jak vlastně film vzniká. Nejvíce se zamilovala do hororového žánru, kterým se nechává inspirovat do dnes. Film a především filmová režie je její vášní. Počátky jejího profesionálního filmového života začali v období střední školy, když studovala Střední odbornou školu multimediální a propagační tvorby v Praze. Již v tomto čase se aktivně zapojovala při ztvárnění různých filmových inscenací. Zde získala také své první filmové ocenění čímž bylo první místo ve studentské filmové soutěži Antifetfest za filmový snímek - Celý život online. Od té doby se věnuje natáčení filmu a různých projektů jako režisérka. V současné době studuje na Vyšší odborné škole reklamní a umělecké tvorby v oboru filmová tvorba se zaměřením na režii. Kromě toho je také režisérkou v divadelním spolku Stay Si, jehož je mimo jiné zakladatelkou. V současné době bydlí v Praze a pracuje na krátkometrážním hororovém snímku jménem Experiment. A také spolupracuje na různých komerčních projektech.

Stasy Stetsiy

Režijní filmografie

Filmy

2018 Experiment (studentský film)
2017 Reklamace (studentský film)
2016 Soužití generací (studentský film)
2015 Jak si šňupnout tabák neboli jak naštvat vnučku (studentský film)
Má mysl (studentský film)
2014 Dvojí žolík (studentský film)
Neodcházej (studentský film)

Dokumentární

2017 Zdenda: Tváří v tvář smrti (studentský film)
2015 Daily Coffee (studentský film)
2013 Celý život online (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Jak si šňupnout tabák neboli jak naštvat vnučku (studentský film)
Má mysl (studentský film)
2014 Dvojí žolík (studentský film)

Dokumentární

2017 Zdenda: Tváří v tvář smrti (studentský film)
2015 Daily Coffee (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Soužití generací (studentský film)
2015 Má mysl (studentský film)
2014 Neodcházej (studentský film)

Dokumentární

2015 Daily Coffee (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Jak si šňupnout tabák neboli jak naštvat vnučku (studentský film)
Má mysl (studentský film)
2014 Dvojí žolík (studentský film)

Dokumentární

2015 Daily Coffee (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Experiment (studentský film)
2017 Reklamace (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace