foto

Fiona Bell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jack Taylor: Nemesis (TV film)
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
2007 Taggart: Záchranné lano (TV film)
2006 Low Winter Sun (TV film)
2003 Život potom
2001 The Legend of Loch Lomond
2000 I Saw You (TV film)
1999 Between Dreams
Gregoryho známosti
1998 Duck
1996 Trainspotting
Vadí, nevadí (TV film)

TV seriály

2020 Fotografie zemřelých (TV seriál)
Hnízdečko (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Acceptable Risk (TV seriál)
2003 Eustace Bros., The (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
The Creatives (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky