foto

Lara Amersey

  • nar. 13.11.1984 (35 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Narcissist (TV film)
2005 Země mrtvých

TV seriály

2018 Soukromé očko (TV seriál)
Správná věc (S02E17)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Terror (S03E10)
2009 Overruled! (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Křemen (S01E09)
2006 Monster Warriors (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky