foto

Jared Keeso

  • nar. 1.7.1984 (35 let)
    Listowel, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Death and Life of John F. Donovan
2014 Preggoland
2013 Elysium
Nearlyweds (TV film)
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Charlie
2010 Beginner's Guide to Endings, A
Nebezpečná minulost (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
Sejmi eso 2
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Portrét pohřešované (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2004 Eve's Christmas (TV film)

TV seriály

2019 Letterkenny (TV seriál)
In It to Win It (S07E06)
W's Talk, Baby (S07E05)
Letterkenny vs Penny (S07E04)
další epizody (7)
2018 Letterkenny (TV seriál)
Yew! (S06E07)
Different Strokes For Different Folks (S06E06)
Dyck's Slip Out (S06E05)
další epizody (14)
2017 Letterkenny (TV seriál)
Great Day for Thunder Bay (S04E06)
The Letterkenny Leave (S04E05)
Letterkenny Talent Show (S04E04)
další epizody (14)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tomorrow (S04E08)
Wake (S04E07)
Sons (S04E06)
další epizody (8)
2016 Letterkenny (TV seriál)
Finding Stormy a Stud (S02E06)
Uncle Eddie's Trust (S02E05)
The Native Flu (S02E04)
další epizody (12)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Water (S03E10)
Gone (S03E09)
Fall (S03E08)
další epizody (10)
2015 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Bridges (S02E10)
Orphans (S02E09)
Babylon (S02E08)
další epizody (10)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Winter (S01E10)
Islands (S01E09)
Medals (S01E08)
další epizody (10)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Collateral Damage (S03E02)
On Thin Ice (S03E01)
2012 Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Family (E22)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Gentlemani nevymřeli... ale někdo ano (S05E04)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 Monster Warriors (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Children Shouldn't Play with Dead Things (S02E04)
2005 4400 (TV seriál)
V úkrytu (S02E09)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nápoj lásky (S04E04)
Pozlátko (S04E03)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Letterkenny (TV seriál)
In It to Win It (S07E06)
W's Talk, Baby (S07E05)
Letterkenny vs Penny (S07E04)
další epizody (7)
2018 Letterkenny (TV seriál)
Yew! (S06E07)
Different Strokes For Different Folks (S06E06)
Dyck's Slip Out (S06E05)
další epizody (14)
2017 Letterkenny (TV seriál)
Great Day for Thunder Bay (S04E06)
The Letterkenny Leave (S04E05)
Letterkenny Talent Show (S04E04)
další epizody (14)
2016 Letterkenny (TV seriál)
Finding Stormy a Stud (S02E06)
Uncle Eddie's Trust (S02E05)
The Native Flu (S02E04)
další epizody (12)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Letterkenny (TV seriál)
St. Perfect's Day (S02E07)
2016 Letterkenny (TV seriál)
Finding Stormy a Stud (S02E06)
Uncle Eddie's Trust (S02E05)
The Native Flu (S02E04)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky