foto

Jared Keeso

  • nar. 1.7.1984 (33 let)
    Listowel, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Preggoland
2013 Elysium
Nearlyweds (TV film)
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Charlie
2010 Beginner's Guide to Endings, A
Nebezpečná minulost (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
Sejmi eso 2
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Portrét pohřešované (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2004 Eve's Christmas (TV film)

TV seriály

2016 Letterkenny (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Collateral Damage (S03E02)
On Thin Ice (S03E01)
2012 Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 Monster Warriors (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Children Shouldn't Play with Dead Things (S02E04)
2005 4400 (TV seriál)
V úkrytu (S02E09)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Letterkenny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace