foto

James Lesure

  • nar. 21.9.1970 (48 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

James Lesure (původně LeSure) se narodil 21.září 1970 v Los Angeles. Původně navštěvoval Air Force Academy, odkud ale později přestoupil na University of Southern California, kde vystudoval divadelní umění. Krátce také studoval v Anglii, na University of Kent v Canterbury. Během svého pobytu v Británii vystupoval například v představení Hair.

V televizi se objevil poprvé v roce 1992 v seriálu MARTIN a ve filmu roku 1995, kdy si zahrál ve filmu CRIMSOM TIDE s Denzelem Washingtonem a Genem Hackmanem. Do konce devadesátých let ztvárnil epizodní role v seriálech MAD ABOUT YOU, PACIFIC BLUE, SEINFELD, DIAGNOSIS MURDER, THE DREW CAREY SHOW nebo NYPD BLUE.

Od roku 1998 do 2002 mu patřila jedna z titulních rolí v seriálu FOR YOUR LOVE. Po jeho skončení následovaly opět epizodní role, tentokrát v seriálech ALIAS a THE DIVISON. V roce 2003 odstartoval seriál LAS VEGAS a s ním i Lesurova zatím nejznámější role, Mike Cannon.

Během vysílání Las Vegas si zahrál ale také v seriálech LOST, STUDIO 60 a HALF & HALF a po jeho skončení v roce 2008 v MONK, LIPSTICK JUNGLE a THE ADVENTURES OF OLD CHRISTINE. Z filmů jsou nejpodstatnější horor THE RING TWO a komedie OUR FAMILY WEDDING.

9.února 2011 má premiéru nový seriál stanice ABC, MR.SUNSHINE. V něm se objeví v roli Alonza, po boku Matthewa Perryho a Allison Janney. Amaterský boxer a milovník basketballu James Lesure byl také dvakrát zvolen nejužitečnějším hráčem basketbalové Entertainment League.

Sony1994

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nezahrávej si s ohněm
2010 Casting Call
2007 Loveless in Los Angeles
2005 Kruh 2
2003 African-American Idol: The Search for the Next Black Leader
2002 Johnny Chronicles, The (TV film)
1999 Giving It Up
1995 Krvavý příliv
O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)

TV seriály

2018 Good Girls (TV seriál)
Remix (S01E10)
Special Sauce (S01E07)
Taking Care Of Business (S01E05)
další epizody (4)
Salvation (TV seriál)
Hail Marry (S02E12)
The Manchurian Candidate (S02E09)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Rule #303: Burn That Sh*t to the Ground (S05E05)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
další epizody (6)
2016 Uncle Buck (TV seriál)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bullitův Mustang (S06E07)
Stíny minulosti (S05E19)
V přítomnosti vraha (S05E18)
další epizody (6)
2014 Muži sobě (TV seriál)
Odd Milo Out (S03E10)
Jude Awakening (S03E09)
Suburban Gibbs (S03E08)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Weekend at PJ's (S02E10)
Long Distance Tyler (S02E09)
The Gibbs-orcism (S02E08)
další epizody (10)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Super Milo (S01E10)
Inventing Milo (S01E09)
Wake and Bake (S01E08)
další epizody (10)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2009 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eighteen: Indecent Exposure (S02E11)
Chapter Fifteen: The Sisterhood of the Traveling Prada (S02E08)
Chapter Twelve: Scary, Scary Night! (S02E05)
další epizody (5)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk si vylepšuje kondici (S07E04)
2007 Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 3 (E21)
K&R: Part 2 (E20)
další epizody (5)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
Montecito Lancers (S02E07)
Jak si lidé hrají (S02E06)
další epizody (21)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Pokerová tvář (S01E10)
Rok Tygra (S01E09)
Štěstí je žena (S01E08)
další epizody (10)
Alias (TV seriál)
Hra o Echelon (S02E11)
2002 George Lopez (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Sbližování 2. část (S02E09)
Ukazatel (S02E05)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
Getting Personal (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jako tmel (S04E17)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bizarro Jerry (S08E03)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)

TV pořady

2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace