foto

Otakar Janda

  • nar. 8.10.1927
    Hlinsko, Československo
  • zem. 24.6.1977 (49 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Děti mají zpívat (TV film)
1976 Jirka Paličák (TV film)
Svědek (TV film)
Čas pravdy (TV film)
1975 Ledňáček (TV film)
Venušin koš (TV film)
1972 Annabela (TV film)
1967 Muž, který stoupl v ceně
1966 Panna zázračnica
1962 Mulat (TV film)

TV seriály

1975 Kamenný řád (TV seriál)
Jotidom (E05)
Blažena (E03)
Karolina (E02)
další epizody (4)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
Kluk na ženění (TV seriál)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a maškarní ples (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace