foto

Carlos Linares

  • nar. 26.7.1954 (66 let)
    Salvador

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bright
2011 Budz House
Za lepší život
2010 Culebra
2008 Indiana Jones a Království křišťálové lebky
2006 Patnáctiletá
2005 Volání Cthulhu
2004 Wednesday Afternoon

TV seriály

2019 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Muluc (S02E06)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Perro/Oc (S01E01)
2017 Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (S01E10)
Story of a Scar (S01E09)
Porodní bolesti (S01E08)
další epizody (5)
2014 The Bridge (TV seriál)
Rakshasa (S02E09)
Goliath (S02E08)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Anchor Baby (S04E08)
2011 Shameless (TV seriál)
Killer Carl (S01E06)
2010 Odboj (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Kráska a zvíře (S05E04)
2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Enigma (S06E02)
2004 Secretos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky