foto

Bunnie Rivera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bright
2012 Mysli jako on
2007 Odvlečen
2005 Cizinec
2003 Všechny chtějí Papiho
1995 Guns on the Clackamas: A Documentary
Ďáblův poklad

TV seriály

2019 Malý Sheldon (TV seriál)
Rasa superlidí a dopis Alfovi (S02E11)
2018 The Conners (TV seriál)
Tangled Up In Blue (S01E02)
Malý Sheldon (TV seriál)
Krize víry a chapadlová rasa (S02E03)
2017 Baskets (TV seriál)
Bail (S02E03)
Hráči (TV seriál)
Alley-Oops (S03E08)
Seeds of Expansion (S03E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Zločin a trest (S04E22)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Hope Josh Comes to My Party! (S01E03)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
No Me Gusta, Mami (S03E01)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Mé nové Já (TV seriál)
Agent změny (S02E08)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Apocalypse Meow (S02E21)
Go, Gamblers! (S02E20)
Eat, Pray, Eat (S02E17)
další epizody (9)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
Entering Eden (S01E19)
Down Time (S01E18)
další epizody (4)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Na krok od propasti (S03E20)
2008 Dirt (TV seriál)
What Is This Thing Called? (S02E05)
2007 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Šálení smyslů (S05E04)
2006 Dexter (TV seriál)
Okruh přátel (S01E07)
Ošklivka Betty (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Lucky in Love (S02E17)
První prezidentka (TV seriál)
Ties That Bind (E15)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stará vražda (S05E04)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)

Dokumentární

2006 Store
2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky