foto

Brian Patrick Wade

  • nar. 9.6.1978 (39 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brian je americký herec, ktorý sa narodil 9. júna 1978. Svoju kariéru začal ako tanečník v jednej časti CSI: Miami a ako Kim v poslednej sérii seriálu Sabrina, the Teenage Witch. Preslávil sa v role kapitána Craiga 'Encino Man' Schwetjeho v mini sérii Generation Kill a ako seriálový ex-priateľ Penny v The Big Bang Theory, kde v pilotnej epizóde odmieta vrátiť Penny televízor a tak ho Sheldon a Leonard idú vypýtať naspäť. Neskôr sa objavil ešte v dvoch ďalších epizódach.

Game90

Herecká filmografie

Filmy

2006 Záchranáři
2005 Death by Engagement
2004 Bravo Girls: Opět v akci
2003 Latter Days

TV seriály

2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Heavy Is the Head (S02E02)
Shadows (S02E01)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pomsta (S03E19)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Finanční alternativy (S02E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zásady vedení (S07E05)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Paradigma Pána prstenů (S01E06)
Pilot (S01E01)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Mafiosa (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pád z výšky (S01E02)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
U konce s dechem (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace