foto

Alexej Medveděv

  • nar. 14.6.1979 (40 let)
    Norilsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
Nu, zdravstvuj, Oksana Sokolova!
2016 Nočnyje straži
Nu, zdravstvuj, Oksana Sokolova!
Volevoj prijom (TV film)
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
2011 Dva dňa
2010 Brestská pevnost
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2007 Jarik (TV film)
2004 Bournův mýtus

TV seriály

2018 Čužaja krov (TV seriál)
2017 Optimisty (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Mama po kontraktu (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Za i protiv (S04E09)
2013 Děpartament (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
2012 Nočnyje lastočki (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Vremja dlja dvojich (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky