foto

William Malone

  • nar. 1953
    Lansing, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2008 Parasomnie
2002 Strach.com
1999 Dům na Haunted Hill
1995 T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1985 Netvor
1981 Scared to Death

TV seriály

2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Fair Haired Child (S01E09)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Perversions of Science (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Report from the Grave (S07E08)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Skin Deep (S06E02)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1985 Netvor

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace