foto

Heike Falkenberg

  • nar. 5.12.1961 (58 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Totengebet (TV film)
2015 Famulus (studentský film)
2008 O statečném krejčíkovi (TV film)
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
September
2002 Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
2001 Newenas weite Reise
1999 Polizeiruf 110 - Rasputin (TV film)
1998 Schlange auf dem Altar (TV film)
Tatort - Arme Püppi (TV film)
1996 Adieu, mon ami (TV film)
Smlouva - Když děti zabíjejí (TV film)
Zwei Leben hat die Liebe (TV film)
1995 Hiobsbotschaft
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
1994 Rotwang muß weg!
1993 Neposvěcená válka (TV film)
1992 Nie wieder schlafen
1990 Hard Days, Hard Nights
1988 Clavigo
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)
1985 Dämonen der Städte
1980 Děti z domu číslo 67

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Mitschuld (S05E04)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1998 Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hiobsbotschaft - Teil 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky