foto

Jamie Hill Fuller

  • nar. 25.7.1983 (36 let)
    Columbia, South Carolina, USA

Biografie

Jamie Hill Fuller vystudovala střední a vysokou školu v Jižní Karolíně v USA. Do veřejného povědomí diváků se nejdříve dostala v reality show The Amazing Race. Později si už jako herečka zahrála i v několika seriálech. Je úspěšná modelka, která se objevila na obálce časopisu Maxim v roce 2008 a objevila se také s hercem Orlandem Bloomem v mezinárodní reklamní kampani pro Toyotu. Její zatím největší filmová role je v nízkorozpočtovým hororu Headgame (2018).

Kudly4

Herecká filmografie

Filmy

2018 Headgame
2017 Hra o všechno
2015 Klaun navždy
2013 Grooming Giselle
2012 Skyler
2011 Fear Not
2008 Azyl

TV seriály

2015 The Inspectors (TV seriál)
2014 About a Boy (TV seriál)
Chosen (TV seriál)
Dirty Hands (S03E02)
2013 Go On (TV seriál)
Gooooaaaallll Doll! (E13)
2010 Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The 12-Step Job (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky