foto

Wren T. Brown

  • nar. 11.6.1964 (55 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Beyond the Lights
2006 Midnight Clear
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Portrét šílenství
2004 HellBent
2003 Motorkáři
2000 Podzimní premiéra
1999 Kalifornský mýtus
1997 Dinner, The
1996 Chameleon
Hellraiser IV: Bloodline
Nejtvrdší zápas (TV film)
1995 Až si vydechnu
Přepadení 2: Temné území
Strážce mého bratra (TV film)
Síť
1994 Count On Me (TV film)
Princezna
Téměř mrtví
1993 Srdce a duše
Warlock 2: Armagedon
1992 Importance of Being Earnest, The
Noční můra za bílého dne (TV film)
Second Coming, The
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Without a Pass
1990 Drsná čtvrť
Rodina špionů (TV film)
Svět naruby
1988 Chyba znamená smrt
Dostanu tě, syčáku
Noc předtím
Únos letu číslo 847 (TV film)
1987 Hollywoodská rošáda
Tajemné zlo

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Deflectors (S02E07)
2018 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VII. (S02E07)
2017 Transparent (TV seriál)
Standing Order (S04E01)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Začít od začátku (S09E10)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Utíkej, holka, utíkej (S09E09)
Dívka beze jména (S08E20)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Barva žluti (S21E13)
2009 Eli Stone (TV seriál)
Mortal Combat (S02E11)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the First Kiss (S03E13)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The N Word (S06E08)
2006 The Game (TV seriál)
2003 Whoopi (TV seriál)
2002 Half & Half (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Posse Comitatus (S03E21)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Proroctví (S07E13)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Do Unto Others (S03E22)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Sponge (S07E09)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Rozhlasové ceny (S01E18)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
Stat (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hon na muže (S02E19)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Přízrak (S04E01)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky