foto

Jurij Šlykov

  • nar. 28.2.1953 (67 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Povezjot v ljubvi (TV film)
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2009 Gorjačije novosti
2008 Dvaždy v odnu reku
2006 Znaki ljubvi
2004 Ladič
2002 Čechovskije motivy
1993 Amerikanskij děduška
1992 Plaščanica Alexandra Něvskogo
Útlocitný policajt
1991 I čjort s nami!
1989 Zakon
1987 Peremena učasti
1986 Razmach kryljev
Znaju tolko ja
1985 Mužské starosti (TV film)
Podvig Oděssy
Proščanije slavjanki
1984 První vlak (TV film)
1981 Vsem spasibo! (TV film)
1977 Vítr naděje
1976 Kolybelnaja dlja mužčin
1974 Istoki
1973 Dva dňa trevogi

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (13)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Stokgolmskij sindrom (S04E03)
2016 Štrafnik (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Sekta (S04E07)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Meč samuraja (S03E02)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Staryje doski (S01E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Černaja koška (S03E16)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dantisty tože plačut (S01E03)
Kobra. Antiterror (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pojedinki: Vybor agenta Blejka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky