foto

Christina Sjöblom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2006 Cuppen (TV film)
2002 Taurus (TV film)
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
Kvinna med födelsemärke (TV film)
Återkomsten (TV film)
2000 Pelle Svanslös och den stora skattjakten
1998 Personkrets 3:1 (TV film)
1997 Svensson Svensson - filmen
1994 Krůček k vraždě (TV film)
Zorn (TV film)
1993 Backanterna (TV film)
1992 Botgörarna (TV film)
Hassel - Svarta banken (TV film)
Hassel - Utpressarna (TV film)
1989 Roland Hassel polis - Offren (TV film)

TV seriály

2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Kungamordet (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2006 AK3 (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2001 Kaspar i Nudådalen (TV seriál)
2000 Judith (TV seriál)
1999 Insider (TV seriál)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace