foto

Göran Nylander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2002 Pepparrotslandet (TV film)
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
1999 Dödsklockan (TV film)
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1997 Svensson Svensson - filmen
Välkommen till festen
1995 Svinet (TV film)
1993 Chefen fru Ingeborg (TV film)
Sunes sommar
1992 Hassel - Svarta banken (TV film)
Hassel - Utpressarna (TV film)

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
Make Haste (S01E08)
Blind Love (S01E07)
Sly Leo (S01E06)
další epizody (4)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Förfalskningen (E05)
Silverkorset (E04)
2000 Det grovmaskiga nätet (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)
1991 Fasadklättraren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky