foto

John Larkin

  • nar. 11.4.1912
    Oakland, California, USA
  • zem. 29.1.1965 (52 let)
    Studio City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Those Calloways
Ďábelský bacil
1964 Sedm květnových dní

TV seriály

1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Ticket to Alaska (S01E09)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Road of Life (TV seriál)
1952 Your Lucky Clue (TV seriál)

Dokumentární

1950 Farewell to Yesterday - vyp.

Host

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace