foto

Peter Coonan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Arracht
Dark Lies the Island
2018 Penance
The Belly of the Whale
We Have Always Lived in the Castle
2017 The Drummer and the Keeper
2012 Co udělal Richard
King of the Travellers
2011 Mezi kanály
2000 Saltwater

TV seriály

2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
2014 Quirke (TV seriál)
Christine Falls (E01)
2013 Newsbag (TV seriál)
2010 Love/Hate (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Ed Sheeran - Galway Girl (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky