foto

Čie Kódžiro

  • nar. 17.10.1960 (58 let)
    Šimonoseki, Yamaguchi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
Gekidžóban Pretty Rhythm All Star Selection: Prism Show Best Ten
2010 O statečné včelce
Sókó kihei Votoms: Gen'ei hen
2003 Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
2001 Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
Hermes: Ai wa Kaze no Gotoku
1996 Mahódžin Guru guru
1995 Memories
1993 Kerokero Keroppi no tomodači wa mahócukai
NG Knight Ramune & 40 DX: Wakuwaku džikú – Honó no daisósasen
1991 Kidó senši Gundam F91
NG Knight Ramune & 40 EX: Bikubiku Triangle ai no araši daisakusen
1990 Teki wa kaizoku: Nekotači no kjóen
1988 Můj soused Totoro
1987 Bug tte Honey: Megaromu šódžo ma 4622
Dirty Pair
Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
Lupin sansei: Fúma ičizoku no inbó
Makjó gaiden Le Deus
Relic Armor Legaciam
1986 Call Me Tonight

TV seriály

2018 PazuDora (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
2009 Tamagočči! (TV seriál)
2008 Noramimi (TV seriál)
Noramimi 2 (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Digimon Savers (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Zenmai zamurai (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
2003 E's Otherwise (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
2000 Dokidoki densecu: Mahódžin Guru guru (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1998 Bakusó kjódai Let's & Go!! Max (TV seriál)
Hanasaka tenši Tenten-kun (TV seriál)
1997 Bakusó kjódai Let's & Go!! WGP (TV seriál)
Eikjú kazoku (TV seriál)
1996 Bakusó kjódai Let's & Go!! (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Mahódžin guruguru (TV seriál)
1990 Júša Exkaiser (TV seriál)
NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
Peach Command šin Momotaró densecu (TV seriál) - vyp.
Táta sekáč (TV seriál)
1989 Džúšin Liger (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
1986 Bug tte Honey (TV seriál)
Doteraman (TV seriál)
Ganbare! Kickers (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Seidžúši Bismarck (TV seriál)
Čikkun takkun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace