foto

Jade Wu

  • nar. 5.1.1953 (65 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Motel, The
2004 Nesnáší mne
1999 Čmuchalky
Živelná pohroma
1998 Nepřítel státu

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
The Main Ingredient (S02E10)
The Basement (S02E06)
Miliardy (TV seriál)
A Generation Too Late (S03E03)
Jak prosté (TV seriál)
Jakmile vyloučíš Boha (S06E02)
2016 Bull (TV seriál)
Never Saw the Sign (S01E07)
Unambiguous (S01E03)
Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Step in the Arena (S01E04)
Who's Gonna Take the Weight? (S01E03)
další epizody (5)
Všemocný (TV seriál)
Finále 2/2 (E22)
2015 Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (No. 21): Conclusion (S02E10)
Luther Braxton (No. 21) (S02E09)
2004 The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Velká překážka (S04E04)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2008 Theater of War

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace