foto

Otmar Richter

  • nar. 5.3.1938 (81 let)
    Chemnitz, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Heimweh nach drüben (TV film)
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
Schneller als der Zug (studentský film)
1998 Am liebsten Marlene (TV film)
1996 Starkes Team - Mörderisches Wiedersehen, Ein (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
1992 Brocken, Der
Dornberger (TV film)
Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
1990 Die Liebesfalle (TV film)
Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Mensch, mein Papa...!
Staatsanwalt hat das Wort - Da mach' ich nicht mit, Der (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Paule (TV film)
1985 Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn zwei sich streiten (TV film)
Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
Zeitzünder (TV film)
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Der entführte Prinz (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
Der Notnagel (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Hoffnung für Anna (TV film)
Konrads Erbtanten (TV film)
Konzert, Das (TV film)
Schöne Aussichten (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Martin XIII. (TV film)
Maxe Baumann: Maxe in Blau (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
Schwarzes Gold (TV film)
1980 Alma schafft alle (TV film)
Beenschäfer (TV film)
Der Direktor (TV film)
Kotorski mornari
Nicht verzagen, Trudchen fragen
Wo warst du heute nacht, Caroline? (TV film)
1979 Die blonde Geisha (TV film)
Gemeindeschwester Egon (TV film)
Spurensucher (TV film)
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
Der Meisterdieb (TV film)
Oh, diese Tante (TV film)
Uplynul čas... (TV film)
1977 Ernst Schneller (TV film)
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
Trampen nach Norden
Viechereien (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Das Ende vom Lied (TV film)
1975 Fischzüge (TV film)
Kostja und der Funker (TV film)
Líza (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Der erste Urlaubstag (TV film)
Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
1973 Der Troll und der Musikant (TV film)
Zement (TV film)
1972 Die Ballade von der Geige (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Maska (TV film)
Nur ein Spaß (TV film)
Velká cesta Agáty Schweigertové (TV film)
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Fall Valentin Erbsand (TV film)
Hafengeschichten (TV film)
Istanbul-Masche (TV film)
Jagd in Kaupitz (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Tscheljuskin (TV film)
1969 Fritz Schmenkel (TV film)
Genosse Vater (TV film)
Weite Straßen, stille Liebe
Čas žít
1968 Die Kleinbürger (TV film)
Die Toten bleiben jung
Mord am Montag
Rosen (TV film)
Tage im Januar (TV film)
1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
Brot und Rosen
Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
Ein Tag und eine Nacht (TV film)
Ein sonderbares Mädchen (TV film)
Geschichten jener Nacht
Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Atze (TV film)
Columbus 64 (TV film)
Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
Irrlicht und Feuer (TV film)
Schwarze Panther
Trick 17 B (TV film)
Výlet na Sundevit
1964 Hochzeit von Länneken, Die
Liebe macht manchmal auch glücklich (TV film)
1962 Tanz am Sonnabend
Wind von vorn
1960 Podezřelý je můj syn
Zu jeder Stunde
1959 SAS 181 antwortet nicht

TV seriály

2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die verschwundene Leiche (S06E08)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Polizistin (S05E07)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1989 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Fridolin (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
Maxe Baumann (TV seriál)
1972 Jule - Julia - Juliane (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
Unbekannte Bürger (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Der schwarze Reiter (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1962 Christine und die Störche

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)

TV seriály

1987 Fridolin (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky