foto

Michael Krause

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 Ladylike - Jetzt erst recht! (TV film)
2007 Free Rainer
2006 Valerie
2004 Inspektor Rolle - Tod eines Models (TV film)
2001 Westend
2000 Zoom - It's Always About Getting Closer
1994 Unvergeßliches Wochenende... an der Nordsee, Ein (TV film)
1991 Ostkreuz (TV film)
1990 Der Todesking
1989 Überall ist es besser, wo wir nicht sind (TV film)

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Heimat 3 (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Pomsta je sladká (S02E07)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Nový parťák (S01E03)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Kobra 11 (TV seriál)
Exodus (S12E09)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
V nejlepším úmyslu (S11E02)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Drsná podmínka (S10E14)
Druhá šance (S10E13)
Poslední velká rána (S10E07)

Dokumentární

2015 CERN: Warum wir das tun was wir tun

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky