foto

Candy Ibarra

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky
Noční hra
2017 Plea
2008 Duel Frost/Nixon
2003 El hecho imposible
2001 ...Or Forever Hold Your Peace
1998 Lion's Den, The

TV seriály

2015 Pomsta (TV seriál)
Plea (S04E22)
2004 Secretos (TV seriál)
2001 Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Primer amor... a mil por hora (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1995 Placas (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1989 Hard Copy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace