foto

Candy Ibarra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky
Noční hra
2017 Plea
2008 Duel Frost/Nixon
2003 El hecho imposible
2001 ...Or Forever Hold Your Peace
1998 Lion's Den, The

TV seriály

2015 Pomsta (TV seriál)
Plea (S04E22)
2004 Secretos (TV seriál)
2001 Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Primer amor... a mil por hora (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1995 Placas (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1989 Hard Copy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky