foto

Chad Allen

  • nar. 5.6.1974 (44 let)
    Cerritos, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Fright Flick
2010 Spork
2009 Hollywood, je t‘aime
2008 Ice Blues
Jinak jen smrt
2007 Bitva o planetu Terra 3D
Save Me
2006 Otřes systému
Pool, The 2
2005 Na konci světa
Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Downtown: A Street Tale
2003 Paříž
2002 Getting Out
Sexy
2001 Chcete znát tajemství?
Matčino svědectví (TV film)
Na čem nejvíc záleží
2000 We Married Margo
1993 Kouzlo svatební noci (TV film)
1991 Vražda v New Hampshire (TV film)
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
1986 Help Wanted: Kids (TV film)
TerrorVision
1985 Bad Seed, The (TV film)
Code of Vengeance (TV film)
Death in California, A (TV film)
Happy New Year, Charlie Brown! (TV film)
Not My Kid (TV film)

TV seriály

2016 Satan přichází (TV seriál)
Sedm pohrom (E05)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Noční akce (S02E02)
2010 Dexter (TV seriál)
Utlumení vztahů (S05E06)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Bomba (S07E05)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Kmen (S01E16)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Kensington (S02E20)
Čarodějky (TV seriál)
Holkus pokus (S08E09)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
A všichni tančí (S06E22)
Boj (S06E21)
Břemeno smutku (S06E20)
další epizody (10)
1997 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Návrat domů (S06E12)
Bezpečná cesta (S06E11)
Občanské spory (S06E10)
další epizody (25)
1996 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Čas zázraků (S05E13)
Místo, kde se umírá (S05E12)
Odděleni, ale rovnoprávní (S05E11)
další epizody (29)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Fifiny první Vánoce (S04E12)
Peklo na kolečkách (S04E11)
Dotek přírody (S04E10)
další epizody (28)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
První vánoce (S03E13)
Dámský večer II (S03E12)
Dámský večer I (S03E11)
další epizody (29)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vánoční příběh (S02E11)
Sullyho oběť (S02E10)
Nejlepší přítelkyně (S02E09)
další epizody (28)
Policie New York (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Ročenka (S04E19)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Náhle člověkem (S04E04)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Code of Vengeance (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

2011 Hollywood to Dollywood
2003 Totally Gay! (TV film)

TV pořady

1993 The Jon Stewart Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace