foto

Oliver Goldstick

  • nar. 9.1.1961 (58 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2004 Píseň prérie (TV film)
1992 Frosty Returns (TV film)

TV seriály

2018 Life Sentence (TV seriál)
Love Factually (E12)
Wes Side Story (E05)
2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Driving Miss Crazy (S07E17)
These Boots Are Made for Stalking (S07E12)
2016 Kolekce (TV seriál)
Zrada (E07)
Víkend (E06)
Odlesk slávy (E05)
další epizody (7)
Prolhané krásky (TV seriál)
We've All Got Baggage (S06E17)
The Gloves Are On (S06E13)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Last Dance (S06E09)
No Stone Unturned (S06E06)
She's No Angel (S06E05)
další epizody (6)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
March of Crimes (S05E09)
Scream for Me (S05E08)
Whirly Girly (S05E02)
další epizody (5)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
Bring Down the Hoe (S04E11)
Otočení boty (S04E02)
další epizody (6)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Vyděšená mladá žena (S03E11)
Módní barva krev (S03E02)
Kdyby panenky mohly mluvit (S02E24)
další epizody (5)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Chci se přiznat (S02E11)
Samé potíže (S02E03)
Dům hrůzy (S01E21)
další epizody (5)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Dokonalá bouře (S01E09)
Jak zabít dívku? (S01E03)
2009 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Thirteen: The Lyin', the Bitch and the Wardrobe (S02E06)
Chapter Eight: Pandora's Box (S02E01)
Chapter Two: Nothing Sacred (S01E02)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Hezký obrázek (S01E03)
2002 American Dreams (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E08)
Přátelská přestřelka (S01E03)
The Court (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
The Man in the Family (TV seriál)
1990 A Family for Joe (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Driving Miss Crazy (S07E17)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
I'm a Good Girl, I Am (S05E24)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Neschopný (S04E23)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Jako loutka (S03E23)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Ravenswood (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace