foto

Joel Spira

  • nar. 18.7.1981 (37 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bergman Island
2018 Halvdan Viking
Innan vintern kommer
2017 Zabijáci z maloměsta
2016 Satisfakce 1720
Under pyramiden
2015 Audition
Nesmrtelní
2013 Povídky ze Stockholmu
Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
2012 Snadný prachy II
2010 Snadný prachy
1980 Innan vintern kommer (TV film)

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Cannot Be Undone (E08)
Not Animals (E07)
At Any Price (E06)
další epizody (8)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Ďáblův advokát (S06E04)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Ängelby (TV seriál)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2010 Solsidan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace