foto

Jamison Jones

  • nar. 15.2.1965 (55 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Démon zatracení
2018 Collusions
2016 Gala & Godfrey The Classics
2012 Domácí mazlíček (TV film)
2011 Motorkář
2009 Podnájemník
2007 Byl to tichý muž
2006 Protected!
2005 Gettin' Lucky
Soldier of God
2003 Detektivové z Hollywoodu
Save It for Later
2002 Temný stín nad L.A.
1994 Vraždy v Radiolandu

TV seriály

2015 The Whispers (TV seriál)
The Archer (E06)
Collision (E03)
Hide & Seek (E02)
další epizody (4)
Temný případ (TV seriál)
Noc si tě najde (S02E02)
Západní kniha mrtvých (S02E01)
2014 Drsný šerif (TV seriál)
Zprávy o mé smrti (S03E06)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Blind Spot (S04E11)
Bratři a sestry (TV seriál)
Vědecký veletrh (S04E12)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Staré a nové rány (S02E14)
2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Prozrazený trik (S03E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
Day 6: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S06E10)
Day 6: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S06E08)
další epizody (4)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti I. (S03E23)
2005 Alias (TV seriál)
Městečko svobody (S04E05)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Doupě (S07E09)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S02E17)
Day 2: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S02E16)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Tajemství Karen Walkerové (S04E17)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kauza rotmistr (S05E17)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Velikonoční králíček (S10E22)
1996 Women: Stories of Passion (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky