foto

Josh Kelly

  • nar. 25.4.1982 (37 let)
    Jokosuka, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alone
I Am That Man
2018 Christmas Bells Are Ringing (TV film)
Growl
My Husband's Secret Wife (TV film)
2017 Romance at Reindeer Lodge (TV film)
2014 Mariňák 2: Bitevní pole
2011 Město vlků
Transformers 3
2010 The Portal
2009 Kruh Osmi
Transformers: Pomsta poražených
2007 Supergator
2006 Friendly Fire

TV seriály

2019 CO / KDYBY (TV seriál)
WTF (E09)
Jací duchové (E07)
Doxxed (TV seriál)
2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Resting Witch Face (S02E07)
No More Mr. Nice Kai (S02E06)
To Witch Hell and Back (S02E03)
další epizody (4)
UnREAL (TV seriál)
Commitment (S03E10)
Codependence (S03E09)
Recurrent (S03E08)
další epizody (10)
2017 Noční směna (TV seriál)
Keep the Faith (S04E07)
2016 UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Fugitive (S02E08)
další epizody (10)
2015 UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (10)
2014 Songbyrd (TV seriál)
2013 One Life to Live (TV seriál)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Battle Scars (S06E16)
Tough Love (S06E15)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část druhá (E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Narušení (S01E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf (S01E14)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Podivná láska (S01E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Caineova výchova (S06E13)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Desire (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Dirty Soap (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky