foto

Duane Capizzi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Lego Scooby: Strašidelný Hollywood
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2007 Superman: Soudný den
2006 Superman: Brainiac Attacks
2005 Batman vs. Dracula, The
1994 Aladin - Jafarův návrat
1992 Petal to the Metal

TV seriály

2016 Justice League Action (TV seriál)
Skylanders Academy (TV seriál)
2015 DC Super Friends (TV seriál)
2014 Transformers (TV seriál)
2010 Transformers Prime (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Big Guy and Rusty the Boy Robot (TV seriál)
Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Men in Black: The Series (TV seriál)
1996 Ace Ventura: Pet Detective (TV seriál)
1995 Maska (TV seriál)
The Savage Dragon (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
1988 C.O.P.S. (TV seriál)
1987 ALF: The Animated Series (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Gumídci (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace