foto

Iain Paterson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Guilty (TV film)
2005 Soccer Moms (TV film)
Testing Bob (TV film)
2002 Žár mládí (TV film)
2001 Nejvyšší boss (TV film)
Třetí světová válka (TV film)
2000 Little Richard (TV film)
1999 Svatý bič (TV film)
1997 Věž hrůzy (TV film)
1996 Jed (TV film)
1994 Falešná hraběnka (TV film)
1991 Ghoulies III: Ghoulies Go to College
1988 Pátek třináctého 7
1985 My Father, My Rival (TV film)
Tucker and the Horse Thief (TV film)

TV seriály

2016 Roadies (TV seriál)
Life Is a Carnival (E01)
2014 Manhattan (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Hidden Agenda

TV seriály

1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace