foto

Ryan J. Condal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Logan's Run
2018 Rampage Ničitelé
2012 Plurality

TV seriály

2020 House of the Dragon (TV seriál)
2018 Colony (TV seriál)
Bonzo (S03E12)
The Emerald City (S03E06)
Maquis (S03E01)
2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Seppuku (S02E12)
Lost Boy (S02E11)
další epizody (13)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
In From The Cold (S01E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Bonzo (S03E12)
Disposable Heroes (S03E11)
další epizody (13)
2017 Colony (TV seriál)
Eleven.Thirteen (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky