foto

Paul Harather

  • nar. 30.3.1965 (55 let)
    Mödling, Lower Austria, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Die Firma dankt (TV film)
2015 Blütenträume (TV film)
2003 Adam & Eva
2001 Arabesken um Frosch
Černá vdova
2000 Geier im Reisrand (TV film)
Ragu Incident, The
1999 Frische Ware (TV film)
1998 Kleine Semmeln
1997 Vánoční horečka
1996 Autsch!!!
1993 Indien
Unverwüstliche Geist der heiligen Liebe, Der
1992 Cappuccino Melange (TV film)
1990 Bürgschaft, Die
Warten
Zwei Männer und zwei Frauen
1989 Schlaf
1988 Soltana

TV seriály

2015 Sedwitz (TV seriál)
Trick 17 (E06)
Kaiserwalzer (E05)
Der Mond ist aufgegangen (E04)
další epizody (6)
2014 Schlawiner (TV seriál)
Die Landpartie (S03E02)
2013 CopStories (TV seriál)
Dillo (S01E07)
Nackerpatzl (S01E06)
Strizzi (S01E05)
další epizody (4)
Im Schleudergang (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
Alles über Rosie (S02E10)
Brain Damage (S02E09)
Schwarz auf weiß (S02E08)
další epizody (9)
2011 AMS - Mutris Welt (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
Gspusi (S01E12)
Die Maus (S01E11)
Die Therme (S01E10)
další epizody (12)
1991 Fünf Minuten bis zur Ewigkeit (TV seriál)
1989 Land der Liebe, Das (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Die Firma dankt (TV film)
2015 Blütenträume (TV film)

TV seriály

2015 Sedwitz (TV seriál)
Echtgeld (E03)
Zauberwürfel (E02)
Trafo 257 (E01)
2014 Schlawiner (TV seriál)
Die Landpartie (S03E02)
2013 CopStories (TV seriál)
Bahöh (S01E01)
Schlawiner (TV seriál)
Alles über Rosie (S02E10)
Brain Damage (S02E09)
Schwarz auf weiß (S02E08)
další epizody (10)
2011 AMS - Mutris Welt (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
Gspusi (S01E12)
Die Maus (S01E11)
Die Therme (S01E10)
další epizody (12)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Sedwitz (TV seriál)
2014 Schlawiner (TV seriál)
Die Landpartie (S03E02)
2013 Schlawiner (TV seriál)
Alles über Rosie (S02E10)
Brain Damage (S02E09)
Schwarz auf weiß (S02E08)
další epizody (10)
2011 AMS - Mutris Welt (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
Gspusi (S01E12)
Die Maus (S01E11)
Die Therme (S01E10)
další epizody (12)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2013 Schlawiner (TV seriál)
Operation Korkfisch (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky