foto

Emily Osment

  • nar. 10.3.1992 (25 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Její celé jméno zní Emily Jordon Osment. Narodila se 10.3.1992 v Los Angeles ve státě California. Dcera Eugene Osment (herec) a Theresa Osment. Jejího staršího bratra Haley Joel Osmenta můžete znát z filmu např. Vysloužilí lvi.

Její debutový film se jmenoval THE SECRET LIFE OF GIRLS. Ve stejný rok získala ještě roli v TV filmu SARAH, PROSTÁ A VYSOKÁ. Měla také pár menších televizních rolí v seriálech PŘÁTELÉ, DOTEK ANDĚLA atd. Emily nakonec získala roli Gerti Giggles ve SPY KIDS 2: OSTROV ZTRACENÝCH SNŮ, kde na zkoušce tak ohromila spisovatele Roberta Rodrigueze, že její roli zvětšil a to ani nevěděl, že je to sestra Haleya Joela Osmenta. Hrála i v pokračování SPY KIDS 3-D: KONEC HRY. V Americe jí ovšem opravdovou slávu přinesla až role Lilly Truscott v seriálu HANNAH MONTANA, kde hraje nejlepší kamarádku Miley Stewart.

Mimo hraní také zpívá. Nazpívala duet s Michelem Mussem (Oliver z Hannah Montany) písnička se jmenuje If I Didn't Have You (Kdybych tě neměl). Nebo také můžete znát její písničku I Don't Think About It. Emily Osment je považována za jednu z nejtalovantnějších mladých hereček v Hollywoodu. Mezi její zájmy patří fotbal, golf a pletení.

Dana "Dangel" K

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Is All You Need?
2015 O tom si nech zdát, José
2014 Daughter's Nightmare, A (TV film)
Kiss Me
LifeTime
Seasick Sailor
2012 Čivava z Beverly Hills 3
2011 Cyberbully (TV film)
Čivava z Beverly Hills 2
2009 Hannah Montana
Táta v trapu (TV film)
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2008 Soccer Mom
Surviving Sid
2007 Hodina duchů
2006 Vánoce v ohrožení
2005 Lilo a Stitch 2: Stitch má mouchy
2003 Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
2000 Edwurd Fudwupper Fibbed Big
1999 Sarah, prostá a vysoká (TV film)
Secret Life of Girls, The

TV seriály

2017 Griffinovi (TV seriál)
The Peter Principal (S15E18)
Saturated Fat Guy (S15E16)
The Finer Strings (S15E13)
2016 Griffinovi (TV seriál)
The Boys in the Band (S15E01)
Run, Chris, Run (S14E19)
Scammed Yankees (S14E12)
2015 Griffinovi (TV seriál)
Quagmire's Mom (S13E10)
Our Idiot Brian (S13E08)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
Turkey Guys (S13E05)
Baking Bad (S13E03)
další epizody (7)
2013 Cleaners (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
A Fistful of Meg (S12E04)
Roads to Vegas (S11E21)
Save the Clam (S11E19)
další epizody (4)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Friends Without Benefits (S11E07)
2011 Život mezi kluky (TV seriál)
2010 Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
2009 Leo Little's Big Show (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 Přátelé (TV seriál)
Halloween (S08E06)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
2001 Total Access 24/7 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace