foto

Jessie Nelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 Trable o Vánocích
2001 Jmenuji se Sam
1994 Corrina, Corrina
1991 To the Moon, Alice (TV film)

TV seriály

2020 Little Voice (TV seriál)
2017 Larry, kroť se (TV seriál)
Namaste (S09E07)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Druhá šance
1994 Hoggs' Heaven (TV film)
1993 A tak jsem si vzal řeznici
Dva životy jedna smrt (TV film)
1988 Tucker: Člověk a jeho sen

TV seriály

1997 Pohotovost (TV seriál)
Past (S04E01)

Dokumentární

2002 Becoming Sam
1999 Telling the Story of Us (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Disenchanted
1994 Corrina, Corrina

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Little Voice (TV seriál)