foto

Gábor Biedermann

  • nar. 1979
    Clermont-Ferrand, Puy-de-Dôme, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Waldgericht - ein Schwarzwaldkrimi (TV film)
2016 Operation Naked (TV film)
2015 Süßer September (TV film)
2012 Tatort - Hanglage mit Aussicht (TV film)
2011 Schreie der Vergessenen (TV film)
2005 Mein ganz gewöhnliches Leben

TV seriály

2020 Big Dating (TV seriál)
2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Herz aus Stein (S13E08)
2015 Komm schon! (TV seriál)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky