foto

Jessica Svensson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2014 Tichý křik
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Mig älskar ingen
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2010 Spolehni se
2009 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
Vägen hem
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
Ženská za volantem
2007 Ciao Bella
Zpěvačka Rosa
2006 Inga tårar
Linerboard
2005 Bouře
Sex, naděje a láska
2004 Zatuchlé vzpomínky
2003 Detaljer
Silný jako lev
2002 En kärleksaffär (TV film)
2000 Před bouří
1998 Glasblåsarns barn

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Springfloden (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Zmizelá (S06E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Jordskott (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2007 Höök (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1996 Skilda världar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace