foto

Dylan Ramsey

  • nar. Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beta
2012 Revan
2011 Wingmen (TV film)
2007 All Lies on Me
Donny & Ginger
2003 Blind Eyes

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E01)
2015 Bloodlines (TV seriál)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Tomu se říká improvizace (E21)
2008 Canooks (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podezření (S04E12)
2005 E-Ring (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1975 Fifth Estate, The (TV seriál)

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace