foto

Tom Spezialy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Pozůstalí (TV seriál)
Myšlenky bláznivého bělocha (S03E03)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Jefe (S01E01)
Pozůstalí (TV seriál)
Oranžová nálepka (S02E04)
2014 Manhattan (TV seriál)
The Understudy (S01E10)
Last Reasoning of Kings (S01E04)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2011 Chaos (TV seriál)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
No Reaper Left Behind (S02E09)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
To jsem nechtěla (S02E20)
Ach, ti lidé… (S02E14)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
Jednoho krásného dne (S01E23)
Beznaděj (S01E15)
další epizody (4)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo je ta žena? (S01E04)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Šílenství Smrtonošů (S01E07)
2002 That Was Then (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Desk Job (S02E12)
1998 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Crushed (S02E05)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
The Last Supper (S03E22)
The Rocky Kohler Picture Show (S03E21)
1992 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Lewis and Son (S03E09)
Summer of '92 (S03E04)
Home Alone with Annie (S02E24)
další epizody (4)
1991 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Raging Kube (S02E13)
Future Shock (S02E04)
Král Kube (S01E23)
další epizody (5)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Přesilovka (S01E03)
U nás na radnici (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
The Mettle of Man (S03E10)
Judgement Day (S03E09)
Rifting Apart (S03E08)
další epizody (10)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Zase doma (S02E09)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
další epizody (11)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Kniha vázaná v kůži (S01E09)
Ash proti Ashovi (S01E08)
Oheň v díře (S01E07)
další epizody (9)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
No Reaper Left Behind (S02E09)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky