foto

Laurie Kynaston

  • nar. 24.2.1994 (26 let)
    Shrewsbury, Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 How to Build a Girl
Intrigo - In Liebe Agnes
Nocturnal
2018 Four Quartets
2017 England Is Mine
Gloves Off
Undercliffe
2016 Gutterdammerung
2015 They Found Hell (TV film)

TV seriály

2020 The Trouble with Maggie Cole (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (TV seriál)
2019 The Feed (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Holky z Derry (TV seriál)
Across the Barricade (S02E01)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Naše světová válka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky