foto

Waclaw Wajser

  • nar. 28.9.1923 (96 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 Czarne czy białe

TV seriály

1975 Bolek a Lolek si hrají (TV seriál)
1972 Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie (TV seriál)
1970 Pohádky Bolka a Lolka (TV seriál)
1969 Porwanie Baltazara Gabki (TV seriál)
1968 Bolek a Lolek vyrážejí do světa (TV seriál)
1967 Nasz dziadzio (TV seriál)
1965 Bolek a Lolek na prázdninách (TV seriál)
1963 Bolek a Lolek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky